WordPress Website Maken Met Onze Gratis Lessen

Geplaatst door

Zoals gezegd, zijn er nog veel meer interessante plugins om te installeren. Voor nu wil ik het in dit artikel bij de foundation houden. Ga gerust zelf op onderzoek uit.

Hiermee kun je eenvoudig CSS-elementen toevoegen die leidend zijn bovenop je thema. Download de plugin ‘Simple Custom CSS’, zoals hierboven beschreven is. Ga vervolgens in het menu aan de linkerkant naar ‘Weergave’ » ‘Custom CSS’.

Gratis E

Het is echter verstandig om alle opties te doorlopen en deze zo nodig te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je Facebook-pagina en Twitter-account. Deze plugin helpt je vooral de web optimization WordPress hosting-instellingen goed te zetten als je een nieuw bericht plaatst. Deze instellingen vind je terug bij ‘Berichten’ » ‘Nieuw bericht’ en dan onderaan de pagina.

De CSS die je hebt ingevoerd, zal leidend zijn. Zo kun je dus zeer specifieke aanpassingen maken in het uiterlijk van je website. Het mooie is dat deze blijven bestaan als je een thema update website maken. Via de officiële pagina van WordPress zie je wat er allemaal beschikbaar is qua plugins (ook thema’s trouwens).

Kan Ik Wel Een Eigen WordPress Website Maken?

Deze plugin voegt knoppen toe, zodat jouw web site gemakkelijk gedeeld kan worden. Ga vervolgens in het menu aan de linkerkant naar ‘AccessPress Social Share’ en stel de plugin naar wens in. Deze plugin optimaliseert je afbeeldingen.

Voordat We Naar Stap 5 Gaan: Laat WordPress Gerust Los En Ga Eventueel Voor Jouwweb

Over iedere plugin is informatie te vinden, wat precies de functionaliteiten zijn en of het allemaal goed werkt. Wees altijd kieskeurig in de plugins die je gaat gebruiken. Lees bijvoorbeeld de recensies, let op of de plugin suitable is met jouw WordPress-versie en bekijk of de plugin onlangs nog is geüpdatet.

Eenmaal geïnstalleerd, worden alle afbeeldingen die je gebruikt op je web site automatisch geoptimaliseerd. Hierdoor laadt je website sneller en dat is beter!

Download de plugin ‘WP Smush’, zoals hierboven beschreven is. Ga vervolgens in het menu aan de linkerkant naar ‘Media’ » ‘WP Smush’. Standaard staan alle instellingen goed. wordpress webshop Deze plugin optimaliseert bij het aanmaken van een nieuw bericht of nieuwe pagina automatisch je afbeeldingen. Deze plugin is voor de ietwat gevorderde WordPress-gebruiker.