WordPress Webshop Woocommerce

Geplaatst door

Lees alle evaluations op Trustpilot. Klik WordPress hosting hier voor meer informatie, voorbeelden en alle prijzen.

Webshop Migreren

Momenteel kan je alle mogelijkheden van JouwWeb three maanden volledig free of charge uitproberen! Vooral het feit dat JouwWeb volledig afgestemd is op de Belgische en Nederlandstalige markt, vind ik een enorm voordeel. Betaalmogelijkheden by way wordpress website of Bancontact, IDEAL, Visa en nog veel meer… Geïntegreerde verzendmethoden: bpost, DHL, PostNL op UPS Bovendien heeft JouwWeb een uitstekende rating op Trustpilot, een onafhankelijk platform met critiques.

Betalen In Jouw WordPress Webshop Met Ideal Via De Betaalprovider Mollie

Een interessant alternatief is JouwWeb webshop. Met JouwWeb maak je zelf op enkele uren tijd een professionele webshop met alles erop en eraan. Enkele voordelen van JouwWeb: Afgestemd op de Belgische & Nederlandse markt

Heb je toch nog vragen over de werking van Mollie, dan kan je je bij hen terecht voor support. Voor je van start gaat, wil ik je wel nog wijzigen op het volgende. WordPress / WooCommerce is openbron-software program. Dat wil zeggen dat je de software zelf free of charge kan gebruiken, maar ook dat je grotendeels aangewezen bent op handleidingen en forums als je hulp nodig hebt! Heb je geen of weinig ervaring met WordPress, dan is dit misschien niet de beste optie voor jou!

Een account maken is gratis en je hebt geen abonnement nodig om van start te gaan.. Hou er wel rekening mee dat de volledige registratieprocedure enkele dagen kan WordPress website duren omdat je gegeven worden gecontroleerd. Het enige wat je nog moet doen is de WordPress-plugin van Mollie installeren. Eens geïnstalleerd integreert Mollie heel mooi in WooCommerce.