WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Geplaatst door

IDeal, MisterCash (de iDeal van België), PayPal en creditcard betalingen accepteren op jouw website. Mollie kan je vervolgens koppelen met jouw bankrekening. Zo heeft een kledingwinkel bijvoorbeeld de categorieën ‘t-shirts’, ‘broeken’ etc. Zet het menu op volgorde door de objects naar de juiste plek te slepen.

  • Benut daarom de kracht van productbeoordelingen.
  • De productgalerij is een optie om meer foto’s toe te voegen om je product bijvoorbeeld op verschillende manieren te tonen.
  • Voorbeelden van geschikte thema’s zijn Shopkeeper en Snapshop.
  • Je kan hier een aantal standaardzaken instellen zoals de kleur, afmetingen en meer van dit soort data.
  • Dan kan je bij ‘Plugins’ zoeken naar de ‘Contact Form 7’-plugin en die installeren.
  • Hiervoor installeren wij een handige plugin, namelijkYoast search engine optimization, voor een goede ranking in de verschillende zoekmachines.

Verder kan je hier ook instellen of het product belastbaar is en onder welke belastingklasse het valt. Let op deze naam zal ook automatisch gebruikt worden voor de hyperlink van het product, deze kan je zelf wel achteraf nog aanpassen. Dit zijn slecht enkele voorbeelden van technische aspecten, die essentieel zijn voor het behalen van online succes. Het integreren van e-mailsoftware voor meer loyale klanten. Elke maand krijg je 1 a 2 keer een mail met nieuws, tips, freebies en kortingen.

De Basisinstellingen In WordPress

Aan het begin van onze webshop plaatste we al onze producten met behulp van de WP All Import plugin. Omdat onze thee producten meer dan 50 eigenschappen hadden.. Daarnaast hebben wij een heel goed overzicht van de activiteiten van de klant op onze webshop. WooCommerce Variation Swatches and Photos op Emmathee.nlDe afbeelding variatie is een brand WordPress website geworden van 100 gram of bijvoorbeeld 500 gram.

Wanneer je alles in één row plaatst, kan het snel rommelig worden. Het kiezen van een thema moet je niet overhaastig doen. Omdat webshops over het algemeen meer pagina’s met veel afbeeldingen hebben en zwaardere software gebruiken.

Daardoor kan het moeilijk zijn om te kiezen tussen deze twee systemen. Verschillen in systemen betekenen ook dat er verschillen zijn in mogelijkheden voor een web site of webshop, waardoor voorkeuren verschillen per bedrijf en klant. Dit betekent niet dat WordPress niet geschikt is voor grote webshops en web sites.

Het ingepakte WordPress bestand staat nu op je server, maar er is nog niks gebeurd. Ga naar de volgende stappen om WordPress te laten werken. Je zit nu dus op de harde schijf van jouw aangeschafte webhosting. De public_html folder bevat nu een paar bestanden.

Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct uitkomen. WooCommerce installeert ook een set handige widgets die je op verschillende plekken in je webwinkel WordPress bouwen kan.

Omdat WordPress een open source CMS is, ben je ook altijd verzekerd van optimale beveiliging. Wanneer er namelijk een fout ontdekt wordt, dan is deze al opgelost voordat hackers de tijd hebben om hier misbruik van te maken. Voor iedere vraag is er een antwoord en voor elke wens is er een oplossing! Het open source facet van WordPress maakt het CMS superieur. Bij ‘algemeen’ zorg je ervoor dat de ‘Base Location’ op Nederland staat ingesteld en de munteenheid op Euro’s. Als je een SSL certificaat hebt, kun je het vinkje bij ‘forceer safe woocommerce checkout’ aanvinken. Het is belangrijk dat je het vinkje ‘Belet klanten toegang tot het WordPress admingedeelte’ aanvinkt en ‘wis winkelwagen wanneer een klant uitlogt’.

Deze gratis handleiding gaat in op WordPress en Woocommerce. WordPress is een free of charge CMS waarmee je een web site, maar ook een webshop zelf kunt bouwen. Deze handleiding om zelf een WordPress webshop te bouwen gaat in op de belangrijkste elementen. Verwacht dus geen bol.com als eindresultaat waar er tientallen programmeurs dagelijks bezig zijn met de webshop.

Productomschrijving

Het andere doel is natuurlijk om mijn kosten er uit te halen en uiteindelijk ook winst te behalen. Neen, dat is op papier een onrealistisch doel, doordat ik de tijd er niet voor heb. Maar wie weet wat er in de praktijk uit gaat rollen. Nu vragen ze of je ook verzendkosten berekend voor het verzenden van goederen die je in je webshop hebt verkocht. Vul de juiste informatie in en klik vervolgens op doorgaan.

Let wel op dat het artikel gaat over normale WordPress thema’s, wij moeten kijken naar eCommerce thema’s. Dit artikel te lezen over het vinden en kiezen van een goed WordPress thema.

Gratis Verhuisservice

Het is belangrijk voor ons om een goed concreet beeld te krijgen van uw onderneming. Dit beeld is belangrijk om zo de juiste uitstraling en uw doelstellingen te kunnen bereiken dat past bij uw bedrijf, dienst of product.

Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek. Dat vinden we belangrijk, need WordPress hosting alleen zo kunnen we jou en jouw doelstellingen volledig begrijpen.

Zorg dus in ieder geval dat als je een WordPress webshop neemt, je goed kijkt of de plug-ins goed zijn bijgewerkt. Wat super handig is bij WordPress is dat je bij het maken van nieuwe pagina’s ook heel eenvoudig afbeeldingen, audio- en videobestanden kunt toevoegen. En wil je een video van YouTube plaatsen op je pagina, dan kun je deze bij WordPress heel gemakkelijk invoegen. WordPress biedt een free of charge pakket aan en veel thema’s en plug-ins zijn ook free of charge. Alleen de internet hosting kost wel geld maar daarmee kun je al vanaf € 10 per maand klaar zijn. Deze mogelijkheid is dan ook meer geschikt voor ervaren site owners en grotere bedrijven die een specialist voor maatwerk kunnen inschakelen. Hoewel er hard aan gewerkt wordt biedt WordPress nog niet altijd alle integraties met de Nederlandse payment providers.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw eisen en wensen. We praten over de strategie en het doel van de webshop.