WordPress Tutorial

Geplaatst door

Aan De Slag Met WordPress Wij Zijn Jouw WordPress Bureau!

Hoe kan ik een domeinnaam of webhosting verlengen? Mijn Websitemaker en Let’s Encrypt werken WordPress hosting niet Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan? Waarom vragen wij transactiekosten?

Hoe wijzig ik mijn hosts file/bestand? Mijn web site is suspended, hoe los ik dit op? Hoe los je een Error 403 forbidden op? Hoe wijzig ik de bestandsrechten by way WordPress website of de FTP?

Hoe kan ik de browser cache en DNS cache legen? Hoe begin ik met mijn domeinnaam en hostingpakket? Hoe verbeter ik mijn web optimization en kom ik mogelijk hoger in Google?

Waar vind ik mijn website statistieken? Hoe koppel ik een extern domein aan mijn pakket? Hoe beveilig ik een map met een wachtwoord? Mijn website is niet bereikbaar? Hoe verhuis ik mijn web site through DirectAdmin?

  • Tientallen WordPress how-to’s van xel
  • Deel het dan via Twitter, Linkedin of Facebook.
  • Bekijk de WordPress handleiding van 000.nlen dit artikel over het beginnen van een blog
  • Heeft deze handleiding voor het bouwen van een eigen WordPress je geholpen?
  • Meer informatie over het bouwen van een WordPress website?

Hoe waardeer ik mijn pockets op? Wat zijn de bankoverschrijving overboeking gegevens? Wat zijn de verantwoordelijkheden van de supportafdeling?

Het stappenplan bij een afsluiting of blokkade van jouw dienst PhpMyAdmin voor MySQL databases Van welk IP adres kan ik gebruiken als FTP host? Hoe verwijder ik een bestand uit mijn internet website bouwen hosting pakket?