WordPress Specialist Van Het Noorden

Geplaatst door

Maar als je later – om maar wat te noemen – je hele websitestructuur moet omgooien, ben WordPress hosting je verder van huis. Het WordPress thema zal je niet je grootste kostenpost zijn.

Tijd Voor Een Website Die Presteert?

Maar ga hier, als je zelf aan de slag gaat met een website bouwen, vooral niet op besparen. De 30 tot 60 greenback die je neertelt op Themeforest, betaalt zich dubbel en dwars uit in de assist die je kunt krijgen. Bovendien zijn de free of charge thema’s vaak minder rijk aan functionaliteiten (denk aan een drag-and-drop builder of makkelijk buttons bouwen).

Ik geef je graag een prijsindicatie voor jouw website! Kosten WordPress web site: algemene wijsheden Ongeacht voor welke partij je kiest, kijken we naar de kosten voor het laten van een WordPress web site, dan gelden er een paar algemene wijsheden. Met name de complexiteit van de website website maken is een factor die de kosten kan laten vermenigvuldigheden. Bij WordPress is het wel zo dat je functionaliteiten vaak gemakkelijk en snel kunt realiseren met plugins.

De verschillen kunnen groot zijn. Een enkele zzp’er zal werken voor 35 euro per uur, terwijl ervaren ontwikkelaars bij grote bureaus misschien wel one hundred euro per uur vragen.

Echter: stapel je veel plugins op elkaar? Dan raken die allemaal onderling verbonden en moet een webdeveloper aan de slag om het tot één goedwerkend geheel te smeden. Het visuele design van een web site is een significante kostenpost. Meestal worden zo’n three tot 5 templatepagina’s ontworpen, de relaxation van de pagina’s kan worden gevuld met content volgens zo’n template. Dit is dus eerder een vaste dan een exponentieel oplopende prijs.

Bovendien kunnen ze malware of adware bevatten. Voor grotere en complexere websites wordt door websitebouwers vaak een eigen WordPress thema ontwikkeld, zo ook door Web Whales. Wij doen dat voornamelijk om deze 3 redenen: Design: met een bestaand thema ontwerp je vanuit wat mogelijk is, ontwerp je zelf een thema dan ontwerp je vanuit wat je echt wilt. Bij web sites vanaf ongeveer 10.000 euro zal er meestal sprake zijn van een zelf ontwikkeld thema.

De kosten voor het thema an sich zijn onmogelijk huge te stellen, omdat dit een onlosmakelijk onderdeel van het totale webdevelopment proces is. De kosten voor de hosting van een WordPress web site beginnen bij een paar euro per maand voor een kleine web site WordPress. Voor managed WordPress hosting, waarbij de servers zijn geconfigureerd voor WordPress, is dit ietsje meer. SiteGround is bijvoorbeeld een voordelige hostingprovider met pakketten vanaf 3,ninety five euro per maand.