Woocommerce Webshop Laten Maken

Geplaatst door

Het beschermt je website en voorkomt dat je gehackt wordt. De foundation versie van Wordfence is free of woocommerce charge te gebruiken.

Het Onderhouden Van Je Website, Misschien Wel Het Belangrijkste Aspect!

Je maakt simpelweg een export van je producten en andere knowledge, en by way of WP All Import kun je deze eenvoudig in je WordPress webwinkel uploaden. Ik baalde enorm van de standaard e-mails die verzonden worden zodra iemand een bestelling plaatst. Wil je extra opties aan je checkout pagina toevoegen, dan is WooCommerce Checkout Addons de plugin die je moet hebben! Per optie kun je aangeven of je klant er voor moet betalen of dat je het gratis aanbiedt. Zelf gebruik ik deze plugin om een cadeauservice toe te voegen.

Bovendien ziet de klant precies hoeveel acties er nog nodig zijn voordat de aankoop voltooid is. Met deze plugin kun je op elke pagina een checkout WordPress hosting toevoegen. Heb je al een webwinkel en overweeg je om over te stappen naar WordPress? Dan gaat WP All Import je veel tijd besparen.

Dankzij gekleurde bolletjes kun je zien hoe SEO proof elke pagina binnen je website is. Net zolang aanpassen tot alle bolletjes groen zijn en je hebt een goede kans om hoger in Google te komen. Hoe makkelijker je het je bezoekers maakt, des te groter de kans dat zij het bestelproces helemaal doorlopen en jij een pakketje magazine wordpress webshop gaan opsturen. De WooCommerce One Page Checkout plugin zorgt ervoor dat bezoekers op één pagina het volledige orderproces kunnen voltooien. Dat scheelt tijd, want zo hoeft er niet telkens een nieuwe pagina geladen te worden.

Wil je meer bescherming, dan kies je voor de premium plugin. Dé nummer 1 WordPress plugin die je gaat helpen om hoger in zoekmachines te komen! De populaire Yoast SEO plugin heeft een gratis versie en een premium versie, die een aantal mooie functionaliteiten en further help bevat. De plugin bevat alles wat je nodig hebt om goed gevonden te worden in zoekmachines. Denk aan een real time pagina analyse, een editor om je metatitel en metadescription aan te passen, XML sitemaps en nog veel meer.

Onmisbare Woocommerce Plugins Voor 2020

Het is gratis te gebruiken, waardoor miljoenen websites tegenwoordig op deze software program draaien. Helaas is WordPress ook populair onder hackers en kwaadwillenden. Het is belangrijk om je daartegen te beschermen. Wordfence helpt je daarbij.