Webshop Magento

Geplaatst door

e-Commerce rechtstreeks koppelen aan een ERP systeem. Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. de koppelingen magento hosting binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn.

Na een A&R en functioneel ontwerp gaan we niet voor u, maar mét u aan de slag. Natuurlijk, wij voeren uiteindelijk het werk uit waarvoor u ons inschakelt, maar wel altijd in samenspraak met u.

Bekijk de Magento & Unit4 koppeling Dit is een e-Commerceplatform die alle facetten van e-commerce in handen heeft. Door gebruik te maken van een uitegebreide opzet en database voor producten, klanten , orders and so magento on. maakt het o.a. mogelijk om allerlei verschillende soorten businessmodellen on-line te kunnen aanbieden. Denk hierbij aan fysieke producten echter ook aan downloads zoals tickets.

De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van PROUD NEXT. Tijdens een eerste klantsessie trekken we ruim de tijd uit om het hele proces met u als klant te bespreken. Of daar nu 2 of four uur voor nodig is. Als het nodig is, plannen we een tweede sessie in.

Waarom Magento Verhuizen Naar Een Ander Hostingpakket?

Bekijk de Magento & Exact Globe koppeling Bekijk de Magento & Akeneo koppeling

Tevens een uitgebreide structuur om zowel B2C en B2B te kunnen bedienen met inlogportalen en klantspecifieke magento prijzen, aanbiedingen en voorraden. gebruik te maken van verbeterde editors met drag en drop