Professionele Woocommerce Webshopontwikkeling Door Lettow Studios

Geplaatst door

Webshop In Woocommerce

Er zijn genoeg uitbreidingen die je daar bovenop kan gebruiken. Dat zijn onder meer MailChimp, WooCommerce Memberships en Jilt voor WooCommerce. De meeste features website bouwen en uitbreidingen zijn free of charge.

De WordPress hosting Customizer plugin maakt het dus een stuk makkelijker door in plaats daarvan een visuele interface te bieden. Er zijn enkele uitbreidingen beschikbaar.

De meeste daarvan zijn free of charge, maar je moet soms betalen voor de geavanceerdere uitbreidingen. Features waardoor WooCommerce Customizer een goede keus is

Je kan kiezen uit een enorme verzameling uitbreidingen, met opties zoals persoonlijke aanbevelingen, couponbox, verkoop-popup en Facebook chat. website maken Customizer breidt het aantal instellingen voor WooCommerce uit. Deze aanpassingsopties zitten al wel in WooCommerce, maar je moet meestal speciale code gebruiken om ze te vinden.

Breng Jouw Woocommerce Webshop Naar Een Hoger Niveau!

Het biedt een visuele interface als je niet weet hoe je speciale instellingen zelf moet programmeren. Je kan van alles aanpassen, zoals badges, teksten voor “Toevoegen aan winkelkarretje” en coupons op de afrekenpagina.