Overname En Beheer Magento Webshop

Geplaatst door

Allereerst is het een Open Source CMS systeem: een Content Management Systeem dat vrij te verkrijgen en te gebruiken is. Je betaald voor het gebruik van Magento zelf dus helemaal niks. Daar wordt de portemonnee (en z’n eigenaar) blij van!

Dat is dus nogal een verschil! Daarnaast is een template installeren binnen enkele minuten gedaan, terwijl het ontwerpen vaak maanden in beslag neemt. Door gebruik te maken van een template is jouw Magento webdesign dus binnen een handomdraai geregeld. Super snel, tremendous mooi, tremendous handig!

Is alleen het aanpassen van een template niet genoeg? Wil je zelf een Magento template laten maken waarin al jouw wensen en eisen verwerkt worden? Waarin jouw technische functionaliteiten worden geschreven en je dus eigenlijk een webshop op maat krijgt, met de functionaliteit van Magento erachter?

En bovendien kloppen ze allemaal qua functionaliteit: alles wat ontworpen is zit erin en werkt naar behoren . Daarnaast is het vele malen aantrekkelijker vanwege de kosten. Een Magento template heb je al voor iets minder dan €one hundred. Wil je een Magento webwinkel helemaal van scratch af aan laten ontwerpen, dan ben je al gauw €15.000 verder.

Zeer tevreden met de service en het vakmanschap van Danny en de zijnen. Ik bouw en onderhoud zelf Magento-based mostly webshops maar als het te moeilijk wordt, is het erg prettig te kunnen terugvallen op deze vaklui. En laten we eerlijk wezen: ook magento webdesign is een ambacht! Dank je wel voor je goede service, prettige communicatie en snelle maar vooral goede en sluitende oplossingen voor ieder probleem dat ik jullie voorleg! Een Magento template aanpassen naar jouw eigen wensen en eisen is natuurlijk een vereiste.

Want jouw webshop moet jouw uitstraling krijgen, jouw look en really feel. En alleen door een Magento template aan te passen wordt deze uniek. Wanneer je Magento webshop jouw eigen look en feel heeft, pas dan zie je dat het echt jouw store aan het worden is.

Dit betekend dat Magento niet heel erg snel is, vaak heb je daardoor een aside hostingpakket nodig. Een zogenaamd shared hostingpakket kom je bij Magento vaak niet goed mee weg. De hosting kosten voor je magento hosting kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Daarnaast duurt het soms eventjes voordat je als webshop eigenaar Magento helemaal door hebt. Beide punten zijn niet onoverkomelijk, maar het is wel goed om ze even te weten.

Dat betekend dat het gebruik van de webshop op mobiele apparaten ook heel goed en gebruiksvriendelijk werkt. Er zitten ook een paar nadelen aan Magento, die we je niet willen onthouden. Zo is Magento een best zwaar systeem door de technische complexiteit “aan de achterkant”.

Je web site is dan helemaal naar jouw wens, helemaal op maat gemaakt. Het is niet goedkoop, maar dan heb je wel alles wat je zoekt. Je las het eerder al even: voor Magento e-commerce zijn ontzettend veel reeds ontworpen templates te verkrijgen. En het is ook echt aan te raden om daar gebruik van te maken. Want de templates die er zijn, zijn ontzettend mooi.