Maak Jouw WordPress Web Site Veiliger Met Deze Three Ideas

Geplaatst door

Bedrijven die veel eisen stellen aan hun website, en dus aan hun internet hosting, kunnen daarnaast kiezen voor een service stage settlement. Er wordt dan een bepaalde uptime gegarandeerd, soms is ook een X-aantal uren hosting-gerelateerde support onderdeel van deze afspraak. Ze willen een website die klopt op alle fronten. En bij een ontwikkelaar met wie de communicatie soepel verloopt en wie ze een langdurige verstandhouding kunnen opbouwen. Voor hobbyisten en freelance WordPress webdesigners geldt dat ze vooral visueel ingesteld – en bedreven – zijn en minder kennis hebben van programmeren. Op technisch vlak laten dit soort web sites website bouwen daarom soms te wensen over.

  • Geen zin om dit iedere week of maand te controleren?
  • Het web blijft veranderen, en daarbij ook de bijbehorende technieken.
  • Dat kan in Google Spreadsheet, Excel of in platte tekst. [newline]Je kunt daarnaast bijvoorbeeld nog het materiaal of de kleur van het item toevoegen.
  • Het is wat moeilijk uitleggen met alleen tekst en afbeeldingen, zodoende haalde ik nog een keer aan om zeker de video die bij deze pagina hoort te bekijken.
  • Als je WordPress zonder thema gebruikt kun je zelf custom submit types maken.

Met een toegewijd staff houden wij jouw website snel, soepel en veilig. Wanneer je een verdachte gebruiker ziet, verwijder deze dan direct. Bedenk wel wanneer je ervoor kiest om de bestanden te vervangen door de oorspronkelijke bestanden, je wijzigingen verloren zullen gaan. De Sucuri scanner geeft vervolgens aan waar de hack verstopt zit. Meestal is dit in een thema of plugin map, addContent WordPress website map, wp-config.php, wp-inclusief map of een .htaccess-bestand. Begin dus niet zomaar aan deze stappen en bedenk van te voren wat de gevolgen kunnen zijn indien je hieraan begint. Je kunt hiermee tenslotte je website offline brengen of de problemen alleen maar erger maken.

Websitebouw Voor Doe

Hoe je een footer bewerkt is afhankelijk van het thema dat je hebt. In sommige gevallen bewerk je deze bijvoorbeeld in de widgets. Ga hiervoor vanuit je dashboard naar ‘Weergave’ – ‘Widgets’. Vind je de footer-optie hier niet, dan kun je de footer aanpassen bij de thema-opties. Voordat je echt aan de slag gaat met je web site is het goed om een SSL-certificaat te installeren.

Bij tools.pingdom.com kun je zonder in te loggen ook een testlocatie in Europa kiezen. Snel webpagina’s maken WordPress hosting en inzetten, dankzij een intuïtieve gebruikersinterface. Gebruiksvriendelijke contentfuncties in meerdere talen.

Er is ook een handleiding beschikbaar voor het automatisch verplaatsen van een WordPress website. Uiteraard registreert de mailingsoftware zoals elk soortgelijk programma of je de mails opent en op welke hyperlinks je klikt. Mag ik je WordPress tips mailen zonder expliciet toestemming te vragen? Jazeker, informeren over afgenomen producten, in dit geval de WordPress handleiding, is toegestaan. Dan is mijn gratis 6-delige e-mail cursus “Wat zet ik op mijn website” iets voor jou. Bezoek je website en doorloop de installatiestappen .

Ze zijn kundig, snel, komen afspraken na, zijn makkelijk bereikbaar en zijn ook nog eens heel aardig. Je kunt nu ook zelf je WordPress website sneller maken zonder hulp van een developer. Test voordat je begint met het doorvoeren van de verbeteringen je website in GTmetrix.com of instruments.pingdom.com om de huidige snelheid te berekenen. Voer de test na elke wijziging die je hebt doorgevoerd nogmaals uit om de wijzigingen een positieve invloed op de snelheid heeft. Sommige thema’s hebben ook al een soortgelijke minify functie ingebouwd. Het is dus goed vooraf wel enig onderzoek te verrichten of de plugin van toegevoegde waarde kan zijn. Qua mogelijkheden en resultaten is dit in veel gevallen de beste keus.

Ook na oplevering van je web site leveren wij natuurlijk de beste WordPress help. We helpen je op weg wanneer je aanpassingen wilt doorvoeren, maar het even niet lukt. Of we nemen het van je over, als dat voor jou de beste oplossing is omdat je even geen zin of tijd hebt om het zelf te doen. In mijn zoektocht naar een webdesigner kwam ik by way of Google terecht bij Madoo. Hun portefeuille sprak mij aan en ik kreeg een nette offerte in mijn mail. Na mijn akkoord gingen we snel van begin en heb ik zeer plezierig samen gewerkt met Danny en Amanda. Het resultaat is een hele mooie web site, die helemaal is geworden zoals ik wilde.

Afhankelijk van het logo zul je een bestandsformaat moeten kiezen. De begin van een logo is altijd een vector, in een vector-formaat als .pdf, .ai, .svg of .eps. Vergeet ook niet om deze op het formaat te maken waarop deze op de web site geladen wordt, om onnodige laadtijd te voorkomen. Als je een fotograaf bent kunnen wij ons voorstellen dat je een grote foto wilt tonen op de homepage.

Het was fijn om met ze samen te werken en het resultaat is erg mooi geworden. Ik laat zelf ook mijn twee andere websites graag door Madoo maken.

Momenteel geen tijd om de hele blogpost te lezen, maar het ziet er bruikbaar uit voor newbies. Het registeren van een domeinnaam kost niet veel, nog geen 10 euro per jaar, dus al laat je hem nog een tijd ongebruikt dan is dit goed te overzien. En zeg nu zelf, een goede domeinnaam is die paar euro toch ruim waard? Mocht je al een goed idee hebben voor een domeinnaam, dan kan je met de domeinchecker controleren of hij nog beschikbaar is. Indien beschikbaar kun je hem meteen registeren, en ook een hostingpakket afsluiten om direct met je web site aan de slag te kunnen.

Hulp Nodig?

Dat zou ik zo ook niet weten helaas… klinkt alsof je niet de volledige beheerdersrechten hebt… is er wellicht een position supervisor plugin geinstalleerd? Wellicht even de wp-admin map by way of FTP opnieuw uploaden dan. Geen zorgen, alle instellingen worden bewaard en zodra je de plugin weer activeert is alles weer zoals het was. De cache van je browser wis je door de geschiedenis te wissen. Je kunt ook een incognito of privé venster openen, dan worden er ook geen gecachte gegevens gebruikt. Je kunt ook de caching plugin even deactiveren, of zelfs helemaal verwijderen als dat niet helpt. Dan kun je deze gewoon weer installeren of activeren zodra de problemen zijn opgelost.

Op de contactpagina wordt het kaartje over de volledige breedte getoond. Het is daarom noodzakelijk om in de insluitcode nog een kleine aanpassing te doen. Wijzig het aantal pixels naar 100%, zodat het kaartje de volledige breedte in beslag neemt. Klik tot slot op opslaan om je wijzigingen door te voeren. Eenmaal bij Yoast SEO aangekomen zie je in eerste instantie alleen de preview. Klik hier op de titel of omschrijving om de SEO-titel en Meta-omschrijvingen velden tevoorschijn te toveren.

Ben je wetenschapper of werk je bij een universiteit? Samen met Stephan van Duin help ik promovendi, hoogleraren en andere wetenschappers hun resultaten beter te presenteren, zodat zij meer influence hebben!

Het is veel beter om een domeinnaam en internet hosting aan te schaffen, zodat je de volledige controle hebt over jouw eigen website. Je kunt al voor ongeveer €60,- per jaar klaar zijn. Het is vrij eenvoudig om van je WordPress website een webshop te maken. De plugin WooCommerce is de populairste plugin als het gaat om het maken van een webshop. Vervolgens kun je bij Schermnaam een keuze maken welke naam je op de web site wilt laten weergeven. Je kunt hier onder andere kiezen uit je gebruikersnaam, voornaam en achternaam, schermnaam. Wanneer je op je profielpagina naar beneden scrolt kom je op een gegeven moment het kopje “Naam” tegen.