Dé Basisprincipes Van Een WordPress Website » Doubleweb

Geplaatst door

Voor eenvoudige, strakke one-pagers, maar óók voor supergeavanceerde maatwerkwebsites. Wij analyseren en onderzoeken de techniek van je huidige website of webshop. Wij kijken naar de vindbaarheid, de vijver waarin je vist en meer.

Ruim een half miljoen web sites zijn betrokken in een beveiligingslek door een populaire plug-in voor WordPress, het platform waar veel websites op draaien. Hackers zouden door het lek de websites op afstand kunnen overnemen. Op 25 januari ontdekte het online beveiligingsbedrijf Patchstack een lek in de plug-in ‘Essential Addons for Elementor’ van WordPress. Dan wordt het hoog tijd om een backup terug te zetten. De meeste internet hosting bedrijven maken dagelijks backups van je web site, dus neem even contact met je hoster op om te vragen of zij een backup kunnen terugzetten. Geef dan het actieve thema een andere naam through FTP. Je vind de thema’s in de map /wp-content/themes/.

Oh, de website is mijn andere pastime, naast vormgeven en ict-geknoei. Allereerst hartelijk dank voor de beschrijving. Dat ziet er allemaal keurig uit en werkt WordPress hosting ook erg goed. De installatiebron was installtron en volgens bovenstaande beschrijving zou ik dan een regel weg moeten halen. Ik heb dit gedaan, maar het is nog steeds niet opgelost.

Gebruik De Akismet Plug

Ben je een bedrijf of juist een beginnend blogger? Een organisatie die meerdere soortgelijke websites wil bouwen? Bij Internetbureau Max hebben wij altijd een oplossing voor jouw on-line vraagstukken.

Wanneer je WordPress installeert dan bestaat de homepage uit het blog . De meeste thema’s zijn op twee manieren aan te passen. Hopelijk zorgt dit proces dat je enigszins begrijpt hoe het instellen van WordPress thema’s werkt en helpt het jou met het instellen van het thema naar keuze. Tot slot installeren we een betaald thema en kijken we hoe dat werkt. Dit komt voornamelijk omdat iedere ontwikkelaar zijn of haar eigen systeem moet maken om het thema te beheren. Dit betekent dus ook dat geen één handleiding precies kan uitleggen hoe je een thema instelt.

Ze worden steeds aangeprezen door grote jongens die grote mailinglijsten hebben en er daadroor schatten aan verdienen. In de meeste gevallen weten ze zelf niet eens wat ze aan het promoten zijn. Daarom vind ik het goed van jou Tonny, dat je ook niet diezelfde kant op gaat want na zo een seminar is de verleiding greatest groot.

Een Website Maken Maar Niet Te Ingewikkeld?

Als je pech hebt ook nog eens vanuit jouw naam! Als dat het geval is heb website bouwen je een grote kans dat je op verschillende blacklists komt te staan.

Voor WYZE Project- & Interim-managers heb ik een WordPress web site ontwikkeld. Noodzakelijke Cookie moet toegestaan zijn, om uw voorkeuren onder cookie instellingen te kunnen bewaren. Zeker, wij kunnen het onderhoud van je WordPress web site voor je verzorgen. Niet altijd is de keuze tussen Stip Hosting en een companion even zwart-wit. Twijfel je, neem dan gerust contact met ons op. Renata’s Sites-n-Design is hét bureau voor webdesign, grafisch ontwerp, reclame, internet hosting en DTP-oplossingen op het hoogste niveau. We beginnen altijd met het bepalen van de wensen en functionaliteiten.

Vul hier de auteursnaam in die je op de website wilt weergeven. Je kunt hierdoor echt alles aanpassen op je website. Iemand die voor je website website maken schrijft heeft deze rechten niet nodig. Hij of zij zou veel beter een Auteur kunnen zijn.

  • De meeste antwoorden op je vragen vind je terug in onze uitgebreide helpdesk op deze pagina.
  • Wij zijn er van overtuigd dat wij écht WordPress Hosting voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden, dit is niet slechts een marketing-praatje.
  • Met een WordPress website op foundation van een thema staat de foundation van je web site meteen.
  • Zoals de volgorde van de pagina’s en je kunt eventueel ook een submenu aanmaken.
  • Als je het eenmaal onder de knie hebt, dan heb je veel vrijheid en flexibiliteit hoe jij je website inricht.

Op deze pagina waar je nu op uit komt kun je op een eenvoudige manier bij verschillende onderdelen van Astra komen. Je kunt nu op bladeren klikken, het .zip-bestand selecteren die je van het Astra thema hebt en op Nu installeren klikken. Klik op de knop Nu installeren om de plugin te installeren. Vervolgens krijg je de optie om de plugin te activeren.

Als je wilt dat iedere bezoeker altijd op uitkomt, kun je dit forceren met een .htaccess bestand op je webhostingpakket. Je krijgt na installatie een overzicht van je applicatie te zien. Hier kun je eerder opgegeven instellingen altijd weer aanpassen, als je dat zou wensen. Denk aan bijvoorbeeld je gebruikersnaam of wachtwoord. Je kunt ook kiezen om wél je CMS, plugins en thema’s automatisch te laten updaten.

Dan kun je ook hier kiezen voor de gratis variant. Echter is deze wel erg beperkt en kun je geen templates maken voor bijvoorbeeld een header, footer of weblog pagina. Het maken van een goedkope web site met WordPress is zeker mogelijk. Zoals je in dit website maken stappenplan hebt kunnen lezen hoef je in principe alleen hosting aan te schaffen. Een free of charge web site betekent vaak ook free of charge internet hosting. Hierdoor staat jouw web site vol met reclame, heb je geen eigen domeinnaam, is jouw web site vaak niet veilig en is jouw web site regelmatig offline.

Bij het ene bedrijf is die doelgroep heel lokaal, en andere bedrijven hebben juist klanten over de hele wereld. Heb jij een web site waarmee je bezoekers over de hele wereld trekt? Dan kan het per locatie nog wel eens verschillen hoe snel de web site laadt. Het is daarom van belang om de snelheid van je internationale web site van verschillende locaties te testen. Ook hiervoor is het verstandig om je WordPress associate een kijkje te laten nemen.

Vaak krijg je niet je eigen domeinnaam, is het emblem van het desbetreffende bedrijf te zien op jouw web site of wordt er reclame geplaatst. Zoals je ziet hebben we in dit geval een additional plugin nodig om de blogpagina goed te laten functioneren. Het gaat om de gratis plugin Ultimate Addons for Gutenberg. Het is geen probleem dat deze plugin geïnstalleerd wordt op de web site. Je kunt dus gewoon op Import klikken om de weblog template te importeren. Het instellen van een goede cache plugin voor WordPress is zonder meer een van de eerste functionaliteiten die je zou moeten implementeren. Caching betekent in feite dat er een kopie van de pagina’s en berichten opgeslagen wordt.

Zodra je een domeinnaam hebt geregistreerd, ga je naar het hoofdstuk ‘Kies jouw webhostingpakket’. Ik heb nog geen domeinnaamHeb je nog geen domeinnaam in je bezit? Dan registreer je deze eenvoudig via onze homepage. Voor meer uitleg over het registreren van een domeinnaam raden we je aan een kijkje te nemen opdit artikel. Zodra je jouw domeinnaam naar TransIP hebt verhuisd en hier een webhostingpakket bij hebt gekozen, ga je naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Ik heb al een domeinnaam bij TransIP geregistreerdSuper!

Je stemt ermee in dat werkgevers by way of Indeed contact met je kunnen opnemen. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link ‘Afmelden’ in onze berichten te klikken. Je kan gewoon teksten naar je WordPress tekst-editor kopiëren met CTRL+C en CTRL+V. Let alleen op bij teksten die al zijn opgemaakt met bijvoorbeeld een specifiek font, bold, underline of als koptekst. Als je die zomaar in je tekst-editor overneemt dan kan het er erg lelijk uitzien. Bekijk een selectie van web sites & laat je overtuigen door de lofzang van al mijn klanten.